Skip to main content

Gizlilik Politikası

Joymomento, müşterilerinin bize sağladığı her türlü kişisel verinin Kişisel Verilerin Korunması Genel Yönetmeliği uyarınca korunmasını ve gizliliğini garanti eder.

Müşterilerimiz tarafından sağlanan tüm veriler, Joymomento’nun sorumluluğu altında oluşturulan ve tutulan otomatik bir kişisel veri dosyasına dahil edilecektir. Kullanıcılar tarafından talep edilen hizmetleri tarafımızca en iyi şekilde sağlamak için bu taahhüt esastır.

Elde edilen veriler Kişisel Verilerin Korunması Genel Yönetmeliğinde belirtildiği şekilde kullanılacaktır ve bu anlamda Joymomento yasal olarak gerekli koruma seviyelerini özümsemiştir. Herhangi bir kayıp, yanlış kullanım, değişiklik veya üçüncü şahısların yetkisiz erişimini önlemek için tüm önlemleri almaktayız. Yine de kullanıcı, internetteki güvenlik önlemlerinin ihlal edilebileceğinin farkında olmalıdır. Uygun şirketlere kişisel verilerin yasal olarak sağlanması durumunda kullanıcı, bu tür verilerle dosyanın amacı, vekilin adı ve adresi hakkında açıkça bilgilendirilecek ve böylece buna kesin olarak rıza gösterebilecektir.

Genel Veri Koruma Kaydı hükümlerine uygun olarak, kullanıcı; erişim, değiştirme, iptal/kaldırma, itiraz, sınırlama veya taşınabilirlik haklarını takip etme hakkına sahip olacaktır. Bunun için bizimle [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.